Spotrepair

Spotrepair is een alternatief van schadeherstel. Bij deze vorm van schadeherstel wordt slechts een klein gedeelte van de auto gespoten, in plaats van direct de gehele auto. Dit is voordeliger voor u dan de hele bumper spuiten, omdat het gehele voertuig of bumper spuiten erg duur is.

Met spotrepair kan een kleine kras of deuk op de carrosserie of bumper plaatselijk worden hersteld. Bij deze vorm van schadeherstel wordt slechts een klein gedeelte van de auto gespoten/gerepareerd, in plaats van direct het gehele onderdeel. Zo kunnen schadeherstellers kosten besparen en kan uw autoschade dus voordeliger worden hersteld.

Wat kost spotrepair?
Dat hangt ervan af. Spotrepair prijzen zijn namelijk helemaal afhankelijk van de situatie. Wat voor soort lak de auto heeft, welk onderdeel er beschadigd is, hoe groot de schade is, etc.

Voorwaarde is dat de schade niet groter is dan een A4’tje. Anders wordt er gesproken over een deelreparatie.

Voordelen van spotrepair
De grote voordelen van deze vorm van schadeherstel zijn dat het u veel tijd en geld bespaart. Doordat er slechts een klein gedeelte gespoten hoeft te worden, kost dit veel minder tijd. Aangezien het minder tijd kost, is het voor u natuurlijk ook voordeliger.

De deskundige medewerkers van ABC Poetssalon kunnen u alles vertellen over spotrepair en de kosten. Voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht.